Cleanse & Restore detox

Cleanse & Restore detox

30 dagen detox met de doTERRA Cleanse & Restore kit

Wil je een grondige schoonmaak, een volledige detoxkuur, voor je lichaam, waardoor het beter kan functioneren? Volg dan 30 dagen het protocol volgens dit schema:

Je start bij voorkeur met het driedelige ‘Life Long Vitality‘ pakket met de nodige vitaminen, mineralen en cel-support. Met het ontbijt en de lunch (of avondeten) neem je 2 capsules van elke pot (ja, 6 in totaal 2 x per dag). Wel raden we aan om met 1 per dag te beginnen en op te bouwen tot 2x per dag 2 pilletjes van elke pot. Zo krijg je de optimale hoeveelheid vitaminen, mineralen en cel-support binnen om je lichaam goed te laten werken. Het is aan te bevelen om deze supplementen ook na de kuur te blijven gebruiken. Je gaat merken dat je daardoor een stuk weerbaarder bent en dat je meer enerie hebt. 

Smart and sassy neem je in je water of als softgel, 3 x per dag tussendoor. Hiermee zullen de giftige stoffen die in de vetcellen vastzitten kunnen worden vrijgemaakt. Veel water drinken is dus erg belangrijk met deze kuur!

De Terrazyme bevat de nodige enzymen die tot een gezonde vertering en stofwisseling bijdragen. Neem elke maaltijd 1-2 capsules.

De Zendocrine olie/softgels ondersteunen de lever en de nieren die ons lichaam helpen ons bloed en waterhuishouding zuiver te houden. 2 druppels in water of een softgel, 2 x per dag of 2 x per dag onder de voeten smeren

De Zendocrine complex zijn anders als de olie en geven voeding aan de lever, de nieren, de darmen, de longen en de huid, zodat ze hun afvalstoffen makkelijker los kunnen laten. 2x per dag 1 capsule.

Na 10 dagen bovenstaand protocol te hebben gevolgd, voeg je de GX assist toe. Is dit jou eerste detox bouw dan langzaam op en begin deze eerste kuur met 1 capsulle per dag bij je grootste maaltijd. Gaat dit goed dan mag je uitbreiden naar maximaal 3 x 1 capsule per dag.  Deze softgels helpen je darmen te reinigen. Als je stoelgang te snel gaat, is het verstandig om minder te nemen en de detox kuur achteraf nog eens over te doen. 

Op de 20e dag vervang je de GX assist door de PB+ assist. Dit is een bijzondere combinatie van prebiotica en probiotica met herstellende goede bacteriën voor de darmflora, die, doordat ze in een dubbele capsule verpakt zitten komt de prebiotica vrij in de maag. De 2de capsulle gaat pas open in de darmen waar ze hun werk van herstel kunnen aanvangen.

Je kunt de GX assist en de PB+ assist ook los als een voordelig pakket samen bestellen.

Je zult je een heel ander (en gelukkiger) mens voelen na deze kuur. Zorg naast al deze supplementen ook voor gezonde voeding.  Neem zo mogelijk ook elke dag de tijd om 30 minuten stevig te wandelen of te fietsen! En slaap 7-8 uur per nacht.

Wil je nog meer weten kom dan gerust eens naar een van onze workshops dan vertellen we je graag nog veel meer :-) 

Dit is het overzicht schema in het Engels:

tip: je leest het schema van links naar rechts af niet van boven naar onder

Wil je meer informatie? bel of schrijf ons gerust. Producten zijn verkrijgbaar op onze  doTERRA webshop, bel als je 25% korting wilt of JOIN met het pakket: Cleanse en Restore enrollment kit. Je krijgt onze begeleiding voor je detox daarbij!

 

Disclaimer: De adviezen die we geven zijn complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die we hier noemen zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.

  • Er zijn geen producten gevonden.
13
Top

Follow Us

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

©2018 www.snuisterjegezond.be - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart