Modern essentials handboek

  • Klik om te vergroten
Modern essentials handboek

Tap to enlarge

€19.00


Product Informatie
Details

Modern Essentials 9 Editie Handboek Nederlandstalig

Het Modern Essentials handboek is een leidende introductiegids voor essentiële oliën die je niet mag missen als je zuivere essentiële oliën gebruikt binnen je gezin of praktijk.

Deze prachtige nieuwe negende editie telt 352 pagina’s, deze complete gebruikshandleiding in handig formaat maakt het gemakkelijk om dit boek in een tas, rugzak of koffer mee te nemen. Prachtig ontworpen met een gemakkelijk te gebruiken introductiesectie met grafieken en kleurrijke afbeeldingen helpen je snel en eenvoudig te achterhalen welke essentiële oliën er zijn, hoe ze veilig en effectief kunnen worden gebruikt en welke hulpmiddelen en accessoires nodig zijn. In het boek zijn nieuwe referenties te vinden naar de meest recente onderzoeken naar essentiële oliën, nieuwe secties over de zuiverheid, kwaliteit en het testen van essentiële oliën en de wisselwerking tussen essentiële oliën en het lichaam. Ook is het boek weer aangevuld met een aantal heerlijke recepten voor de badkamer en keuken en de meest populaire en nieuwe essentiële oliën zoals Blue Tansy, Copaiba en Siberian Fir.

Het Modern Essentials handboek bevat alle basisinformatie over het gebruik van etherische oliën in een gebruiksvriendelijk, benaderbaar formaat dat perfect is voor elke nieuwe oliegebruiker die net kennis maakt met essentiële oliën, maar ook voor ervaren gebruikers is het een leidende introductiegids en referentie handleiding. Het beschrijft hoe je op een veilige en effectieve manier pure, therapeutische oliën kunt gebruiken voor honderden gezondheidsproblemen – fysiek, mentaal en emotioneel.

Opmerking pagina’s aan de achterkant van het boek bieden aanwijzingen en suggesties voor gebruikers om opmerkingen over favoriete oliën en recepten bij de hand te houden.

  • 9e editie nederlandstalige softcover
  • 352 pagina’s
  • afmeting: 17 cm. x 23 cm.
  • Nieuwe referenties en nieuwe oliën!
  • heerlijke recepten!
  • aanwijzingen en suggesties met aantekenpagina’s
    Uitgegeven door AromaTools
Product Code44-183-Me9nl
Fabrikantaroma tools
Voorraadniveau1
ConditionNieuw
Gewicht0.8kg
Breedte17cm
Hoogte23cm
Depth2cm

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

Follow Us

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

©2018 www.snuisterjegezond.be - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart