Verdiepingsklassen etherische olie

Verdiepingsklassen etherische olie

Heb je al wat kennis van etherische olie dan bieden we verdiepingsklassen / master classes aan om meer te leren. 

Spreekt een thema je erg aan? Probeer dan toch vooraf even naar een kennismaking te komen. Zo kunnen we je al een heel pak basis informatie meegeven die 90% van de andere aanwezigen op de verdiepingsklassen ook al kennen. Er is ontzettend veel te vertellen over de etherische oliën. Zoveel dat het in een avond over een thema te veel is om te onthouden. 

*Opgelet! normaal kan je enkel aan deze workshop deelnemen als je reeds onze workshop 'Kennismaking met de wereld van essentiële oliën' gevolgd hebt. We vragen mensen die de Kennismaking nog niet hebben gevolgd om een uur vroeger te komen. We gaan in het begin van deze Masterclass kort de nodige uitleg geven over de kwaliteit , zuiverheid en de nodige kennis meegeven zodat iedereen op een gezonde manier kan deelnemen aan deze masterclass.

De standaard prijs is 10€ /persoon tenzij anders aangegeven. 

Heb je een doterra account onder ons team dan zijn de de workshops van 10€ gratis voor jou. Voor degene die een doterra account hebben contacteer ons even dat we je op aanwezig kunnen zetten zodat we voldoende zitplaatsen kunnen voorzien

7
Top

Follow Us

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

©2018 www.snuisterjegezond.be - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart