wo 15 mei 19u30 Verdiepingsklas 'Etherische oliën voor kinderen met speciale noden'

  • Klik om te vergroten
wo 15 mei 19u30 Verdiepingsklas 'Etherische oliën voor kinderen met speciale noden'

Tap to enlarge

€10.00


Product Informatie
Details

Kleine kinderen, kleine zorgen.
Grote kinderen, grote zorgen.

Wat als blijkt dat bij je kind niet alles vanzelf verloopt?
Er zijn moeilijkheden op school, met leren of gedrag. Of thuis merk je dat je kind kampt met woede-uitbarstingen, angsten, slaapproblemen, ….
Als ouder wil je het beste voor je kind en je start je zoektocht naar hulp en een gepaste aanpak. In deze workshop leer je hoe je je kind op een natuurlijke manier met zuivere essentiële oliën kan ondersteunen in hun ontwikkelingsproces.

Onderwerpen: angsten, slaapproblemen, rouwverwerking, traumaverwerking, ADHD, autisme, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Katrien Van Campenhout komt vanuit haar professionele activiteit als kindercoach en Relax Kids coach (praktijk Talentenboomhut) en vanuit haar persoonlijke ervaring als mama vertellen hoe je de DoTerra etherische oliën kan inzetten bij je kinderen.

*Opgelet! normaal kan je enkel aan deze workshop deelnemen als je reeds onze workshop 'Kennismaking met de wereld van essentiële oliën' gevolgd hebt. We vragen mensen die de Kennismaking nog niet hebben gevolgd om een uur vroeger te komen. We gaan in het begin van deze Masterclass kort de nodige uitleg geven over de kwaliteit , zuiverheid en de nodige kennis meegeven zodat iedereen op een gezonde manier kan deelnemen aan deze masterclass.

Kostprijs vand eze workshop: 10 euro.
Heb je een doTERRA-account dan zijn de workshops van 10€ gratis voor jou. Contacteer ons even dat we je op aanwezig kunnen zetten zodat we voldoende zitplaatsen kunnen voorzien

Deze workshop gaat door op woensdag 24 april om 19.30 in Het Snuisterhuis in Averbode.

 

Heb je reeds een doterra account ?

Dan willen wij jouw de kans geven om onze klassen gratis te komen volgen. Hiervoor vragen we een eenmalige registratie kost van 10€ Je boekt en betaald de eerste klas met vermelding van uw doterra ID in het veld 'extra opmerkingen', vervolgens krijg je van ons bij aanwezigheid een geprinte registratie code, met deze code kan je dan de volgende klassen gratis boeken.

Indien je zonder geldige reden afwezig bent vervalt uw code en ga je opnieuw moeten registreren voor 10€. Geldige redenen moeten 24 uur voor aanvang van de klas doorgegeven worden.

Product Code190515-KMC-kinderen-sn
FabrikantSnuister je gezond
Voorraadniveau8
ConditionNieuw

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling

Vul een geldig E-mail adres in.
This field is required.
Top

Follow Us

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

©2018 www.snuisterjegezond.be - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart